Programajánló

2023.04.06. 12:00

Koncertek az Arénában, húsvétváró barkácsolás, locsolkodás a vendégháznál – programok Nagykanizsán és a környéken

ZH

A Kanizsa Arénában szombaton a TNT, a Groovehouse, D.J. Dominque, Náksi, Peat Jr. és Krisz Rudi lép fel

Fotó: Szakony Attila

Húsvétváró barkácsolás

Csörnyeföldön, a faluházban április 6-án, csütörtökön 15 órától húsvétváró barkácsdélutánt rendeznek felnőtteknek és gyermekeknek, valamint tojásfestő foglalkozást tart a helyi önkormányzat. Kustánszegen, a kultúrházban ugyancsak csütörtökön, 14 órakor mézeskalácssütéssel egybekötött húsvéti játszóház kezdődik.

Tojáskereső túra

Petrikeresztúron, a kultúrház előtt pénteken 10 órától négy kilométeres tojáskereső túrára várják a kisgyermekes családokat.

Húsvéti gyermekműsor

Muraszemenyén, a Béke utca 8. szám alatti közösségi térben szombaton 10 órától Táncra kisrókák! címmel interaktív gyermekműsor, majd azt követően húsvéti tojáskeresés várja az érdeklődőket.

Húsvéti családi nap

Nagykanizsán, a Thúry György Múzeum Fő utca 5. szám alatti kiállítóhelyén szombaton 10 és 14 óra között húsvéti családi napra várják az érdeklődőket. Lesz állatsimogató és tojásfestés, illetve húsvéti díszek készítésére is lehetőséget biztosítanak a szervezők.

Locsolkodás

Nagykanizsán ismét megszervezi locsolkodó vidám délelőttjét a Kiskanizsai Polgári Olvasókör. A program hétfőn 9 órakor a Sarlós Boldogasszony templomban tartandó szentmisével kezdődik, ahonnan a résztvevő táncosok és az Árvácska dalkör tagjai gyalogosan, népviseletben sétálnak a Borbély vendégházhoz, ahova nyilvános locsolásra várnak minden érdeklődőt.

Táncház

Nagykanizsán, a Móricz Zsigmond Művelődési Házban hétfőn 19 órától húsvéti táncházat tartanak a Bojtár zenekarral.

Zenés partik Nagykanizsán

Nagykanizsán, a Kanizsa Arénában szombaton a TNT, a Groovehouse, D.J. Dominque, Náksi, Peat Jr. és Krisz Rudi lép fel. Az est házigazdája Navidal lesz. A Rush Clubban vasárnap Dani Raw és Tomo zenél.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában