Városháza

2022.11.28. 10:30

Ügyvezetői beosztás a Keszthely TV-nél

Zalai Hírlap

: Listed Csány school. - Kossuth Lajos Street, [[:en:Keszthely|Keszthely]], [[:en:Zala County|Zala County]], [[:en:Hungary|Hungary]].}}{{hu|1=: Volt Csány-iskola ma a Keszthelyi Televízió épülete (részben). Gróf Festetics Tasziló megbízásából 1889-ben épült. tvkeszthely.hu Műemléki azonosító: [http://muemlekem.hu/muemlek?id=10896 10896]. - [[:hu:Zala megye|Zala megye]], [[:hu:Keszthely|Keszthely]], Kossuth Lajos utca 45 .{{Monument Hungary|10896}}

Keszthely Város Önkormányzatának képviselő-testülete pályázatot hirdet a Keszthelyi Televízió Szolgáltató Nonprofit Kft. (8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.) ügyvezetői beosztásának betöltésére.
Az ügyvezetői munkakörbe tartozó lényeges feladatok: a kft. a jogszabályi rendelkezéseknek, alapító okiratának, belső szabályzatainak megfelelő, szabályszerű, folyamatos és gazdaságos működésének biztosítása, rendszeres kapcsolat és információcsere a városban működő kulturális és tömegkommunikációs szervekkel, intézményekkel, a város lakosságának korrekt tájékoztatását biztosító műsorpolitika kialakítása, a műsorok elkészítéséhez szükséges szakmai háttér biztosítása, a technikai eszközállomány folyamatos fejlesztése, az adások színvonalának javítása, lapkiadással kapcsolatos feladatok ellátása, pályázati lehetőségek maximális kihasználása. 
A beosztás betölthetőségének időpontja: 2023. január 1.
A megbízás időtartama: 2023. január 1. napjától 2025. december 31. napjáig.
További részletek és a pályázati kiírás teljes terjedelemben megtalálható Keszthely város honlapján: https://www.keszthely.hu/hirdetmenyek.
A pályázat benyújtásának határideje: 2022. november 30.
Keszthely, 2022. október 28.
Dr. Gábor Hajnalka jegyző

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában