Az ifjúság érdekében

2022.10.12. 18:46

Diákönkormányzat választást tartottak Zalaegerszegen

A járvány miatt elmaradt rendezvények pótlása is szerepel az újonnan megválasztott városi diákönkormányzat tervei között.  Erről is szó esett szerdán a délelőtti választást követő városházi sajtótájékoztatón. 

Arany Gábor

Balaicz Zoltán középen, körülötte a diákönkormányzat tagjai

Fotó: Arany Gábor

A város polgármestere, Balaicz Zoltán köszöntötte a diákönkormányzati képviselő-testület tagjait. Mint mondta, sok évre visszatekintve elmondható, hagyományosan nagyon jó a kapcsolat a diákok és a város önkormányzata között. Tehetséges, az ifjúsági ügyekben konkrét elképzelésekkel, ötletekkel bíró tagok alkotják a régi-új testületet, amelyet támogatásról biztosított. 
A szerdai választáson három új tag került a grémiumba, amely döntött arról is, hogy rendhagyó módon egy fővel 13 tagúra bővüljön a létszámuk. Az újonnan megválasztott testület tagjai: Szabó Levente polgármester (Csány), Tasnádi Fanni középiskolai alpolgármester (Kölcsey), Mazzag Balázs általános iskolai diák-alpolgármester (Izsák), Kövesi Napsugár jegyző (Csány), képviselő: Kiss Levente (Mindszenty), Mazzag Levente és Kőnig Anna (Csány), Cziráki Boglárka és Nárai Dominik (Kölcsey), Molnár Napsugár és Domján Dominika (Ady), Tóth Dorka (Teleki), Bödör Bence Zoltán (Ganz).
A diákpolgármester arról számolt be, hogy az elmúlt évben elkezdték az elmaradt rendezvényeik bepótlását, hogy e téren megfeleljenek az elvárásoknak, a körülményekhez képest sikerrel jártak tette hozzá. Ebben az évben pedig folytatni akarják ezt, és a dákokat minél több rendezvénybe bevonni. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában