A kanizsai Piarista-iskola portáján lehet leadni az adományokat

2022.10.19. 13:00

Ismét a kárpátaljai szegényeknek gyűjt a homokkomáromi Bodó Tamás

Bodó Tamás még a tél beállta előtt szeretné segélyszállítmánnyal meglepni a Kárpátalján élő szegény sorsú embereket. A Facebookon fogott adománygyűjtésbe, szeretné, ha sokak segítenének.

Benedek Bálint

Forrás: pixabay

Bodó Tamás felhívását azzal kezdte: tisztában van azzal, hogy mostanában Magyarországon sem egyszerű kiszámolni az élelmiszerek vagy éppen az energia árát, de Kárpátalján mindez hatványozottan teszi keménnyé a hétköznapokat. Sokan azok közül, akik ott, a háború előtt pátyolgatták a nincsteleneket, mára szintén segítségre szorulókká váltak. Az utazás számára szívbemarkoló, viszont ennél sokkal nagyobb csoda megtapasztalni a szegényeik könnyes mosolyát, amikor megzörgetik ajtajaikat.

- Szükség lenne például játékokra, tartós élelmiszerekre, konzervekre, tisztálkodási szerekre, felnőtt- és gyerekpelenkákra, édességre, cipőkre – sorolta szinte vég nélkül a listát Bodó Tamás. – Emellett konyhai és fürdőszobai kisgépek is kellenének, valamint egy jól működő mosógépnek nagy hasznát venné egy, a háborúban megsebesült férfi, aki édesapjával él. Kizárólag olyan adományokat várok, melyeket még szívesen használnának a felajánlók. Ruhára most nincs szükség, abból szerencsére tele vannak a raktárak. Gyűjtök pénzt is tűzifára, hátha újra segíthetünk néhány családnak az ukrán telet elviselni. Az adományokat november elejéig a kanizsai Piarista-iskola portáján vesszük át.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában