Lojalitás

2022.04.29. 16:44

Elismeri a hűséget az Erste Bank: zalai ügyfeleket is díjaztak

Elismerésben részesítette az Erste Bank azokat a kis- és középvállalati ügyfeleit, akik már több mint húsz éve választották számlavezetőjüknek a bankot. Az ünnepséget Somlójenőn, a Tornai Pincészetben rendezték.

ZH

A díjazottak a somlójenői ünnepségen

Forrás: Pesthy Márton/Napló

Kiemelkedően jó évet zárt az Erste Bank kis- és középvállalati üzletága tavaly. Kovács Dániel, a bank kis- és középvállalati területe észak-nyugat magyarországi régióvezetője elmondta, az első félévben a szektorban még folytatódhat a bővülés, kérdés azonban, hogy az emelkedő kamatok és a várhatóan megszűnő támogatott konstrukciók következményeként miként változik a vállalkozások hitelfelvételi kedve.

A támogatott hitelkonstrukciók várható kifutásával párhuzamosan egyre inkább előtérbe kerülnek a hagyományos finanszírozási  megoldások. A pénzintézetek eddig dobozos termékeket kínáltak ügyfeleiknek, hiszen az államilag támogatott konstrukciók mindenkinél azonosak, leginkább az ügyfélkiszolgálás minőségében lehetett versenyezni egymással. Hangsúlyozta: az Erste számára kiemelten fontos a tartós és jó kapcsolat a partnereivel, ezért is igyekeznek elismerni azokat, akik régóta kapcsolatban állnak a pénzintézettel.

Zala megyében az Erste Banknak közel 30 olyan kis- és középvállalati ügyfele van, aki több mint húsz éve választotta számlavezetőjének a bankot –  őket most külön elismerésben részesítette a pénzintézet. Az ügyfelek a lojalitás díj mellé egy Lojalitás kedvezménycsomagot is kaptak ajándékba, melyben az Erste Bank kiemelt partnereinek termékeit és szolgáltatásait vehetik igénybe extra kedvezményekkel szervezet-fejlesztési és egyéb tréningek, coaching, webaudit/-fejlesztés, illetve szekszárdi bor- és élményprogramok témakörében. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában