Folyamatosan bírálja el a bizottság

2022.03.25. 19:00

Kultúra, tömegsport pályázati támogatása Zalalövőn

A korábbi évek gyakorlatának megfelelően idén is meghirdette kulturális és tömegsport jellegű pályázatait a városi önkormányzat kulturális és népjóléti bizottsága.

Gyuricza Ferenc

Az elfogadott költségvetési rendelet értelmében a két célterületre összesen 400 ezer forint áll rendelkezésre. Ez kevesebb, mint a korábbi években volt, amit a képviselő-testületi tagok azzal indokoltak, hogy a helyi civil szervezetek, intézmények 2021-ben sem merítették ki a rendelkezésre álló keretet. A pályázati kiírás értelmében maximum 30 ezer forintos támogatás igényelhető, ám egy-egy természetes vagy jogi személy több pályázatot is benyújthat, amennyiben különböző rendezvényekre igényli azt. A pályázatok benyújtása folyamatosan történhet a keretösszegek kimerüléséig, vagy legkésőbb 2022. október 31-ig. A beadott igényeket szintén folyamatosan bírálja el a bizottság. A megítélt támogatások felhasználásáról legkésőbb december 15-ig kell a kedvezményezetteknek elszámolniuk.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában