Aláírásgyűjtés

2022.02.14. 07:00

Hétvégén Nagykanizsán is elkezdődött a kampány

Az aláírások gyűjtésével hivatalosan is elkezdődött az ország­gyűlési választások előtti kampányidőszak – jelentette be szombaton a Vásárcsarnok előtt Cseresnyés Péter államtitkár.

Benedek Bálint

Cseresnyés Péter már összegyűjtötte a szükséges ajánlásokat Fotó: Gergely Szilárd/Zalai Hírlap

A politikus sajtótájékoztatót is tartott a helyszínen. Elmondta: az április 3-ai országgyűlési választás dönt majd arról, hogy a pártszövetségük tovább viheti-e azt a rendkívül eredményes munkát, amit 2010-ben elkezdtek az itt élő emberek érdekében. 

 

 

– Először azok az ajánlóívek telnek meg, melyek segítségével képviselőjelöltté válhatok – fogalmazott Cseresnyés Péter. – Ebből ötszázat kell gyűjteni, eddigi ismereteim szerint ezt a számot három óra leforgása alatt már elértem. Ezeket hétfőn viszem be a helyi választási irodába. A másik fontos célja az aláírásgyűjtésnek, hogy minél többen bizonyítsák azt, hogy támogatják az elmúlt tizenkét év eredményeit. Többek között növeltük a foglalkoztatást, a családtámogatási rendszert kiterjesztettük, és az életminőséget javítottuk. Ezen a helyszínen bő két hétig maradunk, s a segítőink bekopogtatnak több háztartásba is a támogató aláírásért. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában