Kóstolni is lehet

2022.02.02. 21:00

A pálinkafőzés rejtelmeiről tartanak előadást Gyenesdiáson

A házipálinka-főzésről tart két alkalomból álló előadássorozatot Komoróczi Lajos pálinkász Gyenesdiáson, a községháza nagytermében.

Péter B. Árpád

Az első bemutató február 4-én, pénteken 18 órakor kezdődik, majd egy hét múlva ismét találkozhatnak az érdeklődők a szakemberrel, aki beszél majd a főzés folyamatáról, fogásairól és fortélyairól. Az előadás közben és utána kóstolni is lehet. A József Attila Művelődési Ház tájékoztatása szerint a részvétel díjmentes, ám előzetes regisztrációhoz és védettségi igazolványhoz kötött, a rendezvényeken kötelező a maszkviselés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában