Új felállással

2022.01.14. 13:00

Bemutatta új jelöltjét a Keszthely-központú választókerületben a Mi Hazánk

Új felállással, a nemzet érdekében politizálva vág neki az ország­gyűlési választásnak a Mi Hazánk Mozgalom (MHM) Zala megyében.

Péter B. Árpád

Erről tartott sajtótájékoztatót Kiss Ferenc zalai elnök, bemutatva a párt új jelöltjét: a Keszthely-központú választókerületben Berei Gábor vállalkozót indítják. Az elnök leszögezte: minden szakterületre kész elképzelésekkel rendelkeznek, de most a legégetőbb, hogy a „Covid-diktatúrával” kapcsolatban elmondják: nem értenek egyet azzal, hogy bizonyos csoportok számára a kormány kötelezővé teszi az oltakozást, s a párt kiáll azok mellett, akik nem akarják felvenni a vakcinát. Azt mondta: a Mi Hazánk nem oltásellenes, de mindenkinek szabad döntése legyen, hogy él-e a lehetőséggel. A gyermekek oltásával pedig nem értenek egyet, emberkísérletnek tartják azt. 


Berei Gábor leszögezte: a Mi Hazánk az egyetlen valódi nemzeti erő a magyar politikában, s a mai „uram-bátyám rendszert” meg akarja szüntetni. Szerinte egy valóban jobboldali párt jelenti a jövőt a magyarságnak, mely nem fekszik le „a globalista diktatúrának, mint a kamu-jobboldal”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában