Összefoglaló

2021.12.05. 20:00

121 televíziót lopott el öt férfi; megszületett Molnár Flóra kislánya; menetrendváltozás Zala megyében – a hét legolvasottabb cikkei

Áttekintjük az elmúlt hét meghatározó Zala megyei híreit.

zaol.hu

Fotó: police.hu

Ezeken az autóbuszvonalakon változik a menetrend december 12-től Zalában

Menetrendi változások lépnek életbe december 12-étől Zala megyében, a részletekről itt olvashat.

Megszületett a zalai olimpikon, Molnár Flóra kislánya

Galvani Molnár Arielle múlt szerdán látta meg a napvilágot 51 centiméterrel és 3545 grammal. Édesanyja, Molnár Flóra a jó hírt szombaton osztotta meg követőivel Instagramon, ahol már képeket is láthatunk a csöppségről. A fotók alapján mind a kicsi mind az anyuka jól van.

Szarvas ugrott az autó elé a 74-esen Zalaegerszegnél: az ütközés után az állat elfutott

Amikor a 33-as kilométerszelvényhez ért egy szarvas ugrott a járműve elé, melyet elütött. A balesetben személyi sérülés nem történt, a vadon élő állat elfutott – közölte a police.hu.

Fotó: police.hu

121 televíziót lopott el öt román férfi Lentiben (videó)

Hét raklapnyi, összesen 121 LCD-televíziót lopott el egy parkoló kamionról az az öt román fiatal férfi, akik letartóztatását kezdeményezte hétfőn az ügyészség. Az előzményekről tájékoztatva dr. Pirger Csaba, a megyei főügyészség sajtószóvivője közölte, hogy a 22-35 éves, román állampolgárságú férfi ismeretlen megbízottól kapta a feladatot, mely szerint a szlovákiai Galántáról induló, 8 raklapnyi Samsung LCD-televíziót Olaszországba szállító kamion rakományát lopják el. További részleteket itt találhat.

Fotó: police.hu

Soha nem volt vezetői engedélye a férfinak, akit a zalaegerszegi rendőrök fogtak el

Az egyenruhások 2021. november 30-án 19 óra 45 perckor Zalaegerszegen, a Gébárti úton igazoltattak egy tehergépkocsival közlekedő 46 éves Magyarkeszi településen élő férfit. Részletek itt.

Négy autó karambolozott a 71-es főúton, Keszthely közelében – frissítve

Összeütközött négy személygépkocsi a 71-es főúton, Keszthely közelében. Egy ember keze beszorult az egyik jármű alá. Őt emelőpárnával és feszítővágóval szabadították ki a műszaki mentést végző keszthelyi hivatásos tűzoltók. Továbbiakat itt olvashat.

Kigyulladt egy családi ház garázsa Zalaegerszegen

Tűz keletkezett egy családi ház udvarán álló hatvan négyzetméteres garázsban Zalaegerszegen, a Posta utcában csütörtökön délután. A lánggal égést a város hivatásos tűzoltóinak kiérkezéséig a helyszínen tartózkodók két porral oltóval megszüntették. Részletek itt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában