régóta húzódó probléma

2021.09.22. 19:00

Az önkormányzat segítségét kérik a keszthelyi Kísérleti utcai óvodásainak szülei

A Kísérleti utcai óvodába járó néhány gyermek szüleinek részvételével tartott sajtótájékoztatót tegnap Molnár Tibor (KÉVE) önkormányzati képviselő, kérve a városvezetés segítségét egy régóta húzódó problémában.

Keszey Ágnes

Többször hírt adtunk már arról, hogy az óvoda felújítására és bővítésére pályázati támogatást nyert a keszthelyi önkormányzat, ám később a kivitelező céggel szerződést bontottak a határidők be nem tartása miatt. Több vizsgálat és nyomozás is zajlott, illetve zajlik az ügyben, miközben a gyerekek kényszerűségből más intézményekbe járnak.

Molnár Tibor a sajtótájékoztatón a szülők kérését tolmácsolva elmondta: kérik az önkormányzatot, hogy közelebbi óvodába járhassanak a gyerekek, vagy az utazáshoz kapjanak segítséget családok. Több szülő is részletezte az azzal kapcsolatos családi, logisztikai és anyagi nehézségeket, hogy a város másik részében lévő intézménybe kell vinniük a gyermekeiket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában