javaslattétel

2021.08.23. 19:00

Pro Cultura Keszthely kitüntetés

Keszthely Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Pro Cultura Keszthely kitüntető címet adományozhat azon személy, intézmény, civil szervezet, közösség, gazdasági társaság számára, aki/amely Keszthely város kultúrájáért, kulturális rangjának emeléséért különösen kiemelkedőt cselekedett, alkotott, vagy folyamatos tevékenységével emelte a város kulturális színvonalát, esetleg adománnyal, hagyatékkal gyarapította Keszthely kulturális értékeit, kincseit.

ZH

A képviselő-testület az elismerésre a közvélemény bevonásával a legszélesebb körből várja a javaslatokat, a javaslattétel feltételei Keszthely város honlapján (https://www.keszthely.hu/hirdetmenyek) megtalálhatók. Az elismerésre a közvélemény bevonásával a legszélesebb körből várom a javaslatokat.

A kitüntető cím adományozására vonatkozó kezdeményezéseket részletes indokolással 2021. szeptember 30. napjáig lehet megküldeni „Keszthely város polgármestere” címre (Keszthely Város Önkormányzata, Nagy Bálint polgármester, 8360 Keszthely, Fő tér 1.).

A javaslattételre vonatkozó nyomtatvány (Kezdeményezés Keszthely Város Önkormányzata Képviselő-testülete által alapított kitüntetés átadására) letölthető Keszthely város honlapjáról (https://www.keszthely.hu/ugyintezes/polgarmesteri-hivatal/onkormanyzati-es-igazgatasi-osztaly/titkarsagi-feladatok).

Keszthely, 2021. augusztus 6.

Nagy Bálint polgármester

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában