hatodik alkalommal

2021.08.11. 19:00

Keresik az év felelős foglalkoztatóit

Idén hatodik alkalommal hirdette meg az OFA Nonprofit Kft. az Év Felelős Foglalkoztatója elnevezésű díját, melyre augusztus 30-ig nyújthatják be a cégek pályázatukat – jelentette be Bodó Sándor.

ZH

Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára – a tárca tájékoztatása szerint – hozzátette: kiemelten fontos, hogy a munkáltatók az emberi erőforrást vállalatuk legfontosabb értékeként kezeljék, megtartásuk, fejlesztésük és jóllétük érdekében pedig erőfeszítéseket tegyenek. A korábbi évekhez hasonlóan idén is több kategóriában osztanak díjakat: elismerés jár a felelős foglalkoztatás terén legjobban teljesítő kisvállalkozásoknak, középvállalkozásoknak, nagyvállalatoknak, valamint a közszféra szervezeteinek.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2021-ben is képzési különdíjban részesíti a képzés/szakképzés területén legkiemelkedőbb pályázatot, továbbá idén negyedszer van lehetőség a Restart-Up kezdeményezés különdíjára pályázni azoknak a cégeknek, amelyek aktívan tesznek a 45 év feletti munkavállalók foglalkoztatásának javításáért, megtartásáért, idén kiemelt figyelemmel a járványhelyzet okozta kihívásokra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában