Frissen Zalából

2021.08.04. 19:11

Három napig tart a falunapi program-sorozat Zalacsében

A hétvégén tartja falunapi programsorozatát az északnyugatzalai község önkormányzata, és a korábbi évek hagyományainak megfelelően most is három napra kínálnak szórakozási lehetőséget az érdeklődőknek.

Gyuricza Ferenc

A rendezvények sora pénteken 18 órakor gyermekeknek szóló túrával indul, ezen maximum 12 fős, legalább egy felnőtt kísérőt is magában foglaló csapatok vehetnek részt. Szombaton 10 órától kispályás labdarúgó-bajnokság, délután kulturális programok sokasága várja az érdeklődőket, utóbbin helyi és környékbeli szereplők mellett László Attila és Betty Love énekesek működnek közre.

16.30 órakor pedig az újszülöttek és a 18. életévüket ez évben betöltők köszöntését tartják. Vasárnap délelőtt fél 10-től további gyermek-, közösségi, illetve szórakoztató programokkal folytatódik a rendezvénysorozat, ennek részeként 14 órakor a Kanizsai Oldtimer Kerékpáros Szövetség felvonulása, 17 órától pedig egy exatlon jellegű verseny is várja a vállalkozókedvűeket. A sportpályától induló kerékpáros felvonuláshoz a helyiek csatlakozását is kérik a szervezők, lehetőség szerint minél régebbi kétkerekűekkel. A vasárnapi műsor sztárvendége a harmonikás Márió lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában