Frissen Zalából

2021.06.28. 07:00

Felavatták a hivatalt Murakeresztúron

Szombaton felavatták az önkormányzati hivatal megújult épületét.

Korosa Titanilla

Polgár Róbert, Bene Csaba, Cseresnyés Péter, Pál Attila a kivitelező képviseletében és prof. dr. Gadányi Károly, Murakeresztúr díszpolgára

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Korosa Titanilla

Polgár Róbert polgármester köszöntötte a megjelenteket és ismertette a beruházás tartalmát. Elhangzott, a település nagy sikere, hogy kívül-belül megújult a hivatal épülete. A felújítást több pályázat segítette, és több mint 30 millió forintot az önkormányzat saját forrásból biztosított. Elkészült a magas tető napelemmel, kicserélték a nyílászárókat, és megtörtént a hőszigetelés. A belső felújítás során a teljes elektromos hálózat és fűtési rendszer megújult, burkolást és festést végeztek, illetve tea­konyhát, irattárat és tárgyalót is kialakítottak.

Polgár Róbert, Bene Csaba, Cseresnyés Péter, Pál Attila a kivitelező képviseletében és prof. dr. Gadányi Károly, Murakeresztúr díszpolgára Fotó: Korosa Titanilla / Zalai Hírlap

Méltatta a beruházást prof. dr. Gadányi Károly, Murakeresztúr díszpolgára, a Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központ nyugalmazott elnök-rektorhelyettese, valamint Cseresnyés Péter miniszterelnöki biztos, országgyűlési képviselő és Bene Csaba, a megyei közgyűlés alelnöke is. Az ünnepségen Murakeresztúrért díjat vehetett át Gerencsérné Mózes Ildikó körzeti szakápoló. Végezetül Vaslabán Csaba plébános megáldotta a hivatalt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában