Frissen Zalából

2021.06.30. 11:19

Elismerést kaptak az egészségügyi dolgozók Zalaegerszegen – élőben jelentkeztünk (videó)

Semmelweis napja alkalmából elismeréseket adtak át az egészségügyi alapellátásban dolgozók részére szerdán a Zalaegerszegi Polgármesteri Hivatalban. Idén öten vehették át az okleveleket.

Mozsár Eszter, zaol.hu

Az ünnepség elején Balaicz Zoltán polgármester reményét fejezte ki, hogy jövőre nem ilyen szűk körben köszönthetik az arra érdemeseket. Tavaly a pandémia miatt a bölcsödei dolgozókkal együtt tartották a rendezvényt a díszteremben. A város vezetője emlékeztetett, hogy az utóbbi években számos orvosi és fogorvosi rendelőt újítottak fel és hamarosan megnyílnak a 2021-2027-es uniós források, a tervek szerint Zalaegerszeg folytatni szeretné az egészségügyi intézmények infrastrukturális fejlesztését.

Felvételünkön Cziklinné Császár Mária asszisztensnő átveszi Balaicz Zoltán polgármestertől az elismerést. Fotó: Katona Tibor / Zalai Hírlap

A köszöntő után átadták az önkormányzati okleveleket. Idén Kóródiné Fazekas Edit védőnő, Cziklinné Császár Mária asszisztensnő, Horváthné Kaposvári Judit fogászati asszisztensnő, dr. Scheibelhoffer Vanda fogszakorvos, valamint dr. Peitler Gyula házi gyermekorvos részesült elismerésben több évtizedes lelkiismeretesen végzett és kiemelkedő színvonalú szakmai munkájáért.

Fotó: Katona Tibor / Zalai Hírlap

Videónk az eseményről:

Ezek is érdekelhetik