Koronavírus Zalában

2021.05.03. 17:00

Keddtől nyitva áll a városi könyvtár a védettségi igazolvánnyal rendelkezők előtt Lentiben

Enyhén emelkedett a fertőzöttek és a megfigyeltek száma a városban az elmúlt egy hétben – derült ki Horváth László polgármester hétfői járványügyi tájékoztatóján.

Korosa Titanilla

Horváth László polgármester

Fotó: ZH Arhív

A város vezetője elmondta, hogy az elkülönítettek száma 3 fővel nőtt 15-re, a megfigyelteké 9-ről 15 főre. Folytatódtak az oltások a héten, az 1. számú háziorvosi körzetben 37, a 2. számú körzetben 70, a 3-as háziorvosi körzetben 30, a 4-esben pedig 40 fő kapta meg oltást, míg az oltóponton 773 főt oltottak be.

Horváth László arról is tájékoztatott, hogy keddtől a védettségi igazolvánnyal rendelkezők előtt nyitva áll a városi könyvtár, illetve a Könyv pont kint szolgáltatás is működik tovább. A Kolping idősotthon is látogatható már, a védettségi igazolvánnyal rendelkezők maszkban léphetnek be az intézménybe, akiknek nincs igazolványa, azoknak szigorú védekezési szabályok betartásával van erre lehetőségük. Az intézmény vezetője arra kéri a látogatókat, hogy lehetőség szerint előre egyeztetett időpontban érkezzenek az intézménybe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában