Innovációs klubot alakítottak

2021.03.04. 07:00

Együttműködési megállapodást kötött a ZalaZONE és a ZMKIK

Alakuló ülését tartotta tegnap – az online térben – a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (ZMKIK) önkéntes kamarai tagjainak létrehozott innovációs klub.

Jóna István

20210303 a zala megyei kereskedelmi és iparkamara megállapodást köt a zalazone iparipark zrtvel, balról háry andrás vezérigazgató és kovács dezső kamara elnöke zalaegerszeg pezzetta umberto pu zalai hírlap

A rendezvény keretében a kamara és a ZalaZONE Ipari Park Zrt. együttműködési megállapodást kötött. Az innovációs klub megalapításáról Kovács Dezső, a kereskedelmi és iparkamara elnöke elmondta, hogy önkéntes tagjaiknak szeretnének új lehetőségeket nyitni a vállalkozásuk fejlesztésére.

 

A vállalkozói közösség létrejöttét egyfajta küldetésnek nevezte dr. Háry András, a ZalaZONE Ipari Park Zrt. vezérigazgatója, hiszen a park fejlesztése a helyi gazdasági szakemberekkel együttműködve tud hozzájárulni a térség fejlődéséhez. A fórum keretében együttműködési megállapodást között a ZMKIK és a ZalaZONE. A kamara ebben vállalta, hogy a gazdasági szolgáltató hatásköre folytán hidat képez a ZalaZONE, valamint a gazdasági és az üzleti szféra alanyai között. Idén még hat online előadást terveznek vállalkozóknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában