utolsó remény

2021.02.21. 11:34

Szívfacsaró! Zsófi egyetlen reménye az internet, hogy megtalálja édestestvérét

Vajon egymásra találhat a két testvér az internet segítségével? Szívfacsaró történetre hívta fel a figyelmünket egy olvasónk.

zaol.hu

Forrás: Facebook/Fekete Zsófi

Fekete Zsófi Facebook-bejegyzésében megosztotta ő és testvére megindító történetét, hogyan szakította el őket egymástól sok éve a sors. A lány mindössze néhány információt tud róla, így például azt, hogy Stankovics Szalóme Emesének hívják, 2005.01.07-én született Budapesten a XIV. kerületben, ahonnan budapesti gyermekotthonba, majd Marcaliba került, ezután örökbefogadták.

Zsófit ugyanabból az intézetből vitték ki 2 hónappal azelőtt, mint testvérét, ezért különösen fájó, hogy mégsem nőhettek fel együtt. Utolsó reményként most az internetben és a segítő szándékú emberekben bízik, hogy megosztásaikkal üzenete egyszer csak elér Emeséhez és végre egymásra találhatnak.

Bejegyzése alább látható:

" data-width="500" data-show-text="true">

">Szia. Ha van egy perced akkor olvasd végig, nagyon sokat segítesz ezzel. Utolsó reményként ez maradt. Örökbefogadott...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában