összefoglaló

2021.02.07. 14:00

Az idősek beoltása és a melegrekord is lázban tartotta olvasóinkat február első hetén

Sajnos ezen a héten is történt súlyos baleset. Lássuk melyek voltak a legolvasottabb híreink!

zaol.hu

Dr. Halász Erzsébet járási tisztifőrvos átnyújtotta a vakcinát tartalmazó csomagot dr. Gergye Ferenc házirovosnak, aki ezt követően azonnal a hűtőszekrénybe tette az oltóanyagot Fotó: Pezzetta Umberto

Megérkeztek Zalába az időseknek szánt oltóanyagok

Szerdán végre megérkeztek Zalaegerszegre és Lentibe az első Moderna vakcinák, melyekkel csütörtöktől kezdték a 80 év felettiek oltását. Az egyik ampullát dr. Halász Erzsébet, Zalaegerszeg és Lenti járás tisztifőorvosa adta át dr. Gergye Ferenc háziorvosnak. Ez az adag tíz páciens beoltására volt elég. Cikkünk folytatása itt található!

Dr. Halász Erzsébet járási tisztifőrvos átnyújtotta a vakcinát tartalmazó csomagot dr. Gergye Ferenc házirovosnak, aki ezt követően azonnal a hűtőszekrénybe tette az oltóanyagot Fotó: Pezzetta Umberto

Van aki versben buzdít az oltás beadatására!

Igen kreatív módját választotta az oltás fontosságának hangsúlyozására dr. Bagosi Zoltán, a zalaegerszegi kórház egyik főorvosa. A szakember versben győzködi az embereket: adassák be a koronavírus elleni vakcinát. Cikkünket itt olvashatja el!

Megdőlt a melegrekord Letenyén!

Csütörtökön a határ menti városban dőlt meg a napi melegrekord. Az OMSZ szerint, a hőmérsékleti adatok sokkal inkább hasonlítottak a március végén megszokottakhoz, még országos átlagban is 14 fok körül alakultak a csúcsértékek. Cikkünket itt olvashatja.

Tavaszig zárva tart a népszerű a Bóbita

Egy zalaegerszegi olvasónk vette észre, mi pedig a zalaegerszegi önkormányzat városüzemeltetési csoportjához fordultunk a válaszért. Cikkünket itt olvashatja el!

Tábla jelzi a zárva tartást
Fotó: Katona Tibor

Elütöttek egy kerékpárost Zalaegerszegen – koponyasérülést szenvedett

Kerékpárost ütött el személyautó a megyeszékhelyen hétfőn este nyolc óra előtt nem sokkal. Egy 19 éves helybeli férfi a Balatoni úton a csácsi városrész irányába haladt, amikor a körforgalom közelében lévő gyalogos-átkelőhelyen elütötte a neki balról-jobbra áthaladó kerékpárt hajtó nőt, aki az úttestre esett. A teljes cikket itt olvashatja!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában