Hamarosan megújulva várja a közönséget

2021.01.08. 10:00

Korszerűbb lett a vonyarcvashegyi kulturális intézmény

Korszerűsödik a világítási rendszer és a kiállítások megrendezéséhez szükséges eszköztár a vonyarcvashegyi Művelődési Házban. A fejlesztések hamarosan befejeződnek, így a várva várt nyitásra már megújulva várja a közönséget az intézmény.

Keszey Ágnes

A kiállítási installáció is megújult. A beruházást Farkas Tibor igazgató mutatta be

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Keszey Ágnes

A járvány miatti zárvatartás ellenére sem üres a vonyarcvashegyi Művelődési Ház, ám most a közönség helyett a felújításokat végző szakemberekkel teli az épület. A beruházások az Érdekeltségnövelő támogatás és önkormányzati önerő révén valósulnak meg.

A kiállítási installáció is megújult. A beruházást Farkas Tibor igazgató mutatta be
Fotó: Keszey Ágnes / Zalai Hírlap

– A színpad fölé vezérelhető színes lámpák kerültek, valamint két oldalra egy-egy reflektor. Az önkormányzat és a hozzá tartozó településüzemeltetési csoport munkatársai közreműködésével a színháztermi világítást is kicseréltük – mutatta be a legnagyobb, mintegy másfél millió forint értékű munkálatokat Farkas Tibor igazgató. A színházterem festése is megtörtént, ennek költségét önerőből biztosították. Az intézményben a kiállítási installáció is megújult. Eddig paravánokon mutatták be a képeket, most sínek kerültek a falakra, ezekre tudják majd elhelyezni a fotókat, festményeket, grafikákat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában