Koronavírus Zalában

2021.01.21. 14:10

Halomos Ildikó: Felelősségteljes döntés az oltás beadása

A koronavírus elleni oltás beadására biztatja a kultúrkedvelő közönséget Halmos Ildikó, a Honvéd Kaszinó igazgatója. Szerinte minél többen beoltatják magukat, annál előbb térhetünk vissza a régi életünkhöz.

Benedek Bálint

Fotók: Benedek Bálint

Halmos Ildikó figyeli a koronavírusról szóló híreket, a kormány tájékoztatásait és arra az álláspontra jutott, hogy amit sorra kerül beadatja a vakcinát.

Fotók: Benedek Bálint

– Ha ez lesz a módja annak, hogy egy kulturális intézménybe beléphessünk, dolgozhassunk vagy felülhessünk a repülőre, akkor nem kérdés, kérni kell az oltást – fogalmazott az igazgató. – Már több ezer egészségügyi dolgozó, sőt a veszélyeztetett korosztályba tartozó idősebb ember is megkapta, s még semmilyen kellemetlen mellékhatása nincs. Ez mindenképpen reményt keltő és biztató a jövőre nézve. Ha végre kinyithat a művelődési központunk, akkor sok idős emberrel kerülök kapcsolatba, akiknek az egészségét is védem, ha felelősségteljesen cselekszem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában