Arculatváltás

2021.01.08. 07:00

Elkezdődött a zalaegerszegi Tourinform iroda felújítása

Vissza nem térítendő, 20 millió forintos állami támogatásból újul meg a Tourinform iroda. Új szolgáltatásokkal is bővül az iroda kínálata.

Jóna István

Balaicz Zoltán, Tuboly Andrea és Varga Csaba, a Zalaegerszegi Turisztikai Egyesület elnöke

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Pezzetta Umberto

Közel huszonhárom éve fontos feladatot lát el az országos hálózathoz tartozó megyeszékhelyi Tourinform iroda, mely a város fogadószobájaként szolgál – fogalmazott a sajtóbejárás kezdetén Balaicz Zoltán polgármester.

Hozzátette: a járványhelyzet egyelőre sok mindent korlátoz, de abban bíznak, hogy a fejlesztéseknek köszönhetően, a veszélyhelyzet elmúltával jelentős mértékben megnövekszik a turisztikai kereslet Zalaegerszeg és térsége iránt.

Balaicz Zoltán, Tuboly Andrea és Varga Csaba, a Zalaegerszegi Turisztikai Egyesület elnöke
Fotó: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

A felújítás időszerű volt, hiszen a 2002 nyarától a Széchenyi téren működő irodában jelentős változások eddig nem voltak. Tavaly a Tourinform-hálózat arculatváltáson ment keresztül, amely most a megyeszékhelyre is elért.

– A felújítás során a fogadótér új padlóburkolatot, álmennyezetet kap, korszerűbbé válik a világítás és a bútorzat is. Új digitális eszközök – LCD monitor, digitális e-plakát- és forgalomszámláló kerül az irodába. A bejárati ajtó és a nyílászárók cseréjével továbbra is akadálymentes lesz a megközelítésünk, de emellett az új üvegportálokon modern információs felületeket alakítanak ki – számolt be az átalakítás elemeiről Tuboly Andrea, a Tourinform iroda vezetője. Amennyiben a járvány­ügyi helyzet lehetővé teszi, a megújult iroda március 1-jétől fogadhatja a vendégeket.

Az irodavezető zárásként egy elismerésről szólt, melyet a Járj nyitott szemmel Zalaegerszegen! című kampányával érdemelt ki a szervezet. A pályázatot a Magyar Marketing Szövetség Városmarketing Gyémántdíjban részesítette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában