Nyereményjáték hűséges olvasóinknak

2020.12.08. 07:00

Újabb sorsolás a „régi” Zalai Hírlap előfizetők között

Keddi lapszámunk 1. és 2. oldalán olvashatnak a hamarosan induló Mozaikkereső játékunkról. De nem csak ezzel a kezdeményezéssel szeretnénk elismerni előfizetőink hűségét: folytatjuk a havi sorsolásos nyereményjátékunkat is.

ZH

Forrás: Shutterstock

Jó hírünk van a legalább tíz esztendeje megszakítás nélkül a Zalai Hírlapra előfizető olvasóink számára: most megjutalmazzuk hűségüket egy nyereményjáték keretében, amelyben automatikusan részt vesznek.

Augusztusban indított és e hónapban záruló akciónkkal azokat az olvasóinkat szeretnénk megörvendeztetni, akik már legalább tíz esztendeje előfizetnek a Zalai Hírlapra – és most még a szerencse is melléjük szegődik. Öt hónapon keresztül minden hónapban sorsolunk ajándékokat hűséges előfizetőink között. Most, decemberben legószettet lehet nyerni. Hogy mit kell ezért tenniük Önöknek? Csupán annyit, hogy maradjanak továbbra is olvasóink, hűséges előfizetőink.

Kérjük, figyelmesen olvas­sák majd a december 17-i (jövő csütörtöki) lapszámunkat, ugyanis abban fogjuk közölni a szerencsés nyertesek nevét, de természetesen telefonon vagy postai úton is értesítjük őket.

Kiemelt képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában