Jótékonyság

2020.12.07. 07:00

A Zalai Hírlap is segíti a Cipősdoboz karitatív akciót

A Zalai Hírlap ügyfélszolgálati irodáiban is leadhatják adományukat a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz jótékonysági akcióját segíteni szándékozó kedves olvasóink.

ZH

A szeretetszolgálat 17. alkalommal hirdette meg Cipősdoboz karitatív akcióját, amelyhez kiadónk, a Mediaworks is csatlakozott. Az akció keretében nélkülöző gyermekeknek gyűlnek országszerte az adományok. Kiadónk nemcsak médiafelületekkel, hanem gyűjtőpontok kialakításával is hozzájárul az akció sikerességéhez.

Megyénkben a Zalai Hírlap ügyfélszolgálatain állítottunk fel gyűjtőpontokat, ahol december 15-ig fogadjuk a szép és hasznos meglepetéseket (például játék, írószer, higiéniai eszköz, édesség, könyv) rejtő, becsomagolt cipősdobozokat, amelyeken kérjük feltüntetni, hogy az adományozó milyen korosztályú lánynak vagy fiúnak szánja ajándékát. Részletek az akcióról a ciposdoboz.hu oldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában