Koronavírus Zalában

2020.11.20. 09:12

„Pedig olyan ígéretesen indult” – Gondolatok a 2020-as évről Balaicz Zoltántól

Zalaegerszeg polgármestere közösségi oldalán osztotta meg gondolatait a lassan végéhez közeledő 2020-as évről.

zaol.hu

Forrás: Facebook/Balaicz Zoltán

Fotó: Seres Peter [email protected]

Balaicz Zoltán szerint a 2020-as év ugyan ígéretesen indult, ám valóságos rémálommá fordult át. A bejegyzésében kiemelte: a vírus elsősorban az egészségünket támadja, másodsorban a gazdaságot, ezeken felül pedig kárt okoz az emberi kapcsolatainkban és a közösségeinkben is. Elvette az ünnepeket, a rendezvényeket, a személyes találkozásokat. A polgármester figyelmeztetett: mindennél fontosabb most, hogy odafigyeljünk egymásra, hiszen az elmagányosodás nagy veszélyt jelent.

A zalaegerszegiek jövőbeni, harmadik fontos feladatáról így fogalmazott: „Tudjuk, hogy kemény időket és nehéz kihívásokat élünk át. De egyszer úgyis véget érnek, mert a kemény idők sohasem olyan kitartóak, mint a kemény emberek. Közösen fogunk cselekedni, mert fontosak vagyunk egymásnak! Újra előre nézünk, feltűrjük az ingujjunkat és belevágunk! Mert az új világban is Zalaegerszeg lesz nekünk a legfontosabb!!!”

Teljes posztja alább látható:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában