Magyar Falu Program

2020.10.17. 10:00

Gépeket szereztek be Kerkabarabáson

Fűnyíró traktort, fahasító gépet és áramfejlesztőt is sikerült beszereznie közel másfél millió forint értékben a település önkormányzatának.

Korosa Titanilla

Horváth Gábor önkormányzati képviselő, Kovács József alpolgármester, Vigh László parlamenti képviselő, Csrenkovicsné Balaicz Krisztina önkormányzati képviselő, Paál István polgármester és Paál Bernadett, a gépbeszerzésben közreműködő cég képviselője

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Korosa Titanilla

Paál István polgármester sajtótájékoztatón elmondta: a Magyar Falu Programban vásárolt fűnyíró traktor a közterületek rendben tartását könnyíti meg, a fahasító gépet pedig azért vásárolták, hogy a faluban élő időseknek segítséget nyújtsanak a téli tüzelő felaprításához. Az új aggregátor beszerzése azért vált szükségessé, mert nagyobb viharok miatt előfordul hosszabb ideig tartó áramszünet a településen.

Horváth Gábor önkormányzati képviselő, Kovács József alpolgármester, Vigh László parlamenti képviselő, Csrenkovicsné Balaicz Krisztina önkormányzati képviselő, Paál István polgármester és Paál Bernadett, a gépbeszerzésben közreműködő cég képviselője Fotó: Korosa Titanilla / Zalai Hírlap

Vigh László országgyűlési képviselő, miniszteri biztos arról beszélt a rendezvényen, hogy a közterületek rendben tartása, szépítése alapvető feladat, és ha az önkormányzat jó példával jár elöl, a lakók követik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában