Önnek is van kedvence?

2020.06.12. 07:00

Várjuk a recepteket az új szakácskönyvbe

A Családok szakácskönyve – olvasóink legjobb receptjei címmel jelenik meg idén kiadónk új szakácskönyve. A receptek beküldése a hajrájához érkezett, ugyanis június 20-a a határidő. Az album az előétel, leves, főétel, desszert tematikára épül.

MW

Markos Mária ebédet készített, amikor felkerestük

Fotó: MW

A könyvbe kerülő több mint 150 receptet szakértő zsűri választja ki Prohászka Béla Venesz- díjas mesterszakácsnak, a Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetsége alelnökének vezetésével. A receptbeküldők között robotgépet, elektromos kuktát és aszalógépet sorsolunk ki. Özvegy Fekete Mihályné nagyon sok értékes receptet küldött már be.

– Mióta a férjem elhunyt, illetve mozgáskorlátozott lettem, már nemigen sütök-főzök – mondta. – Mivel nyolcvan esztendős vagyok, rengeteg olyan recepttel rendelkezem, melyeket másoknak is szívesen ajánlok.

Markos Mária ebédet készített, amikor felkerestük
Fotó: MW

Markos Mária éppen ebédet főzött, amikor a minap felkerestük. Pácolt pulykát sütött zöldségekkel, a tetején tojással, sajttal és tejföllel. Olvasónk a legszűkebb élbolyban szerepel a több mint 30 beküldött receptjével.

– Örülök, hogy megjelenik a szakácskönyv – mondta Markos Mária. – Biztosan mindenki talál majd több olyan receptet, ami felkelti az érdeklődését.

Önnek is van kedvence?

Továbbra is várjuk a recepteket az alapanyagokkal és az elkészítés leírásával, valamint egy portréfotót a beküldőről. E-mail: [email protected], postai cím: Békés Megyei Hírlap, 5600 Békéscsaba, Kiss Ernő utca 3. A végső beküldési határidő: 2020. június 20.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában