összefoglaló

2020.06.01. 07:00

Szörnyű balesettel és jégesővel indult a múlt hét – Mutatjuk a legfontosabb történéseket

Eseménydús volt május utolsó hete, mutatjuk melyek voltak a legfontosabb történések.

zaol.hu

Halálos baleset történt a 74-es főúton Zalaegerszeg térségében

A megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint hétfőn 13 óra körül a 74-es számú főút 39. kilométerszelvényében, Csatár és Sárhida között tisztázatlan körülmények között Renault tehergépkocsi Suzuki Swift személyautóval ütközött össze. Utóbbi jármű az árokba sodródott és a roncsba szorult a vezetője, akit a műszaki mentésre kiérkező zalaegerszegi hivatásos tűzoltók szabadítottak, ki de életét már nem lehetett megmenteni. Cikkünket itt olvashatja.

Baleset történt Teskándon

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt szombaton háromnegyed tízkor Teskánd déli határában az Alsómező utcában. A megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Takács Tivadar őrnagy tájékoztatása szerint egy 57 éves szombathelyi férfi Ford Escort személyautóval a téglagyár közelében Dobronhegy felé tartva árokba hajtott, ahol az autó felborult, majd kerekeire fordulva állt meg. A cikk folytatását itt olvashatja.

Verekedés a Hévízi Tófürdő mellett: egy férfi a patakba esett, őt kórházba szállították

A nyomozás adatai alapján egy 67 éves keszthelyi férfi 2020. május 28-án a délutáni órákban a Hévízi Tófürdő melletti sétányon szóváltásba keveredett egy cserszegtomaji személlyel, majd verekedés alakult ki közöttük, melynek során kölcsönösen bántalmazták egymást. Folytatás itt.

Hirtelen zúdult le az eső Zala megyére, de jeget is hoztak a felhők

Az eső áztatta városról videó, a jégről pedig olvasói képek is készültek hétfőn. Folytatás itt.

Gólfesztivál: a ZTE FC kiütötte a Kaposvárt!

Pénteken este a Kaposvári Rákóczi FC – ZTE FC találkozóval kezdetét vette a labdarúgó NB I OTP Bank Liga 26. fordulója. Teljes fordulót március közepe óta nem rendeztek Magyarországon, így az újrakezdést már mindenki nagyon várta. A péntek esti találkozón a ZTE FC és a Kaposvár is kieső pozícióból várta az összecsapást, innen elkerülni csak az egerszegieknek volt esélyük, akik gólfesztivált rendeztek és kiütötték a házigazdát. A meccs tudósítását itt találja.

Gyermeknap Zalában

Az elmaradó programok miatt idén kicsit máshogy alakult a gyereknap Zalában is. Riportunkat itt találja.

Kiemelt képünk a hétfőn, Zalaegerszeg térségében történt szerencsétlenség helyszínén készült

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában