közlemény

2020.06.19. 12:30

Szemész szakorvos érkezett Zala megyébe, egyenesen a budapesti Honvédkórházból

Márciusban Hévízre költözött a budapesti Honvédkórház egyik rutinos szemész szakorvosa, aki nagy műtéti és diagnosztikai tapasztalattal rendelkezik.

zaol.hu

Fotó: zaol.hu

Dr. Barta Ágnes hamarosan a Zala Megyei Szent Rafael Kórház szemészeti osztályán kezd műteni és szakrendelni Dr. Szalczer Lajos c. egyetemi docens, osztályvezető főorvossal. A kórház mellett a doktornő már idén nyáron a főorvos magánrendelőjében is fogad betegeket.

Dr. Barta Ágnes 2010-től a Semmelweis Egyetem klinikáján, majd 2012-től Budapest egyik legjobb intézményének számító Honvédkórházban dolgozott. Nemcsak Zalaegerszegen, de az egész nyugat-balatoni régióban is kevés az olyan szemész szakorvos, aki 1000 feletti szürkehályog ellenes és speciális műlencse implantációs műtét mellett, számos szemhéjplasztikai és egyéb szemészeti kisműtétet is végzett.

A zalaegerszegi mellett Hévízen is lesz magánrendelés ősztől: a tervek szerint szeptemberben nyitja meg kapuit a doktornő szemészeti klinikája Hévízen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában