Szabó Helga Nóra érdemelte ki

2020.06.19. 07:00

Idén is négy év munkájáért járt a Bibó-díj

Néhány nappal a 12. b után a párhuzamos osztály diákjai is átvették érettségi bizonyítványukat a Bibó István Gimnáziumban. A búcsú rendhagyó volt, a távolságtartási szabályok miatt.

Péter B. Árpád

Fotó: Péter B. Árpád

„A szokottnál csendesebben ért véget a tanév, és ugyanígy zajlott le a bizonyítványátadás is” – fogalmazott Papp Gábor, Hévíz polgármestere, kiemelve: a tanulás és a tanítás ezúttal plusz erőfeszítést igényelt mindenkitől.

– Köszönöm valamennyi végzős diáknak, szüleiknek és a tanároknak azt a megfeszített és lelkiismeretes munkát, amely a megváltozott körülmények között jellemezte az oktatási szféra szereplőit – mondta a városvezető –, hiszen ennek tudhatók be a szép érettségi eredmények. Bízom abban, hogy a végzősök továbbtanuláshoz fűzött reményei hamarosan valósággá válnak.

Fotó: Péter B. Árpád

Papp Gábor a bizonyítvány­osztó ünnepségen átadta az önkormányzat által alapított Bibó-díjat, amely négy év kiemelkedő teljesítményéért jár. Az elismerést Szabó Helga Nóra érdemelte ki tanulmányi eredményével és példaadó közösségi munkájával.

Nagy Boldizsár igazgató az ünnepségen leszögezte: diákjaik elérték középiskolás céljukat, hiszen leérettségiztek, és arra ösztönözte őket, hogy az álmaikért a jövőben is küzdjenek, ha kell, harcoljanak. Az első pofon után ne adják fel, és ne válasszák a könnyebb utat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában