Ifjú állatvédők tábora

2020.05.19. 13:00

Már lehet jelentkezni a kanizsai egyesület programjára

A menhelyet működtető Élettér Állat- és Természetvédő Egyesület idén is megrendezi a diákok számára a napközis állatvédő tábort.

Szabó Zsófia

A tavalyi állatvédő tábor – a korábbi évekhez hasonlóan – nagy sikert aratott a gyerekek körében

Fotó: ZH Archívum

Több mint másfél évtizede várják nyaranta a gyerekeket az állatotthon munkatársai a vakációs programra. Az állatvédő tábor megrendezése körül korábban a járvány miatt több kérdés is felvetődött. Mivel azonban a törvény lehetőséget ad rá, megfelelő óvintézkedések mellett idén is megszervezi a programot az Élettér egyesület. Skanecz Tamás elnökségi tag elmondta: már várják az általános és középiskolás korú fiatalok jelentkezését.

A tavalyi állatvédő tábor – a korábbi évekhez hasonlóan – nagy sikert aratott a gyerekek körében
Fotó: ZH Archívum

– Idén is napközis tábor keretében rendezzük meg a közkedvelt programunkat – jelezte Skanecz Tamás. – A gyerekeket július 6-tól öt napon át várjuk, reggeltől délutánig, érdekes és tartalmas elfoglaltságokkal. Kutyasétáltatás, közös szabadtéri programok a négylábúakkal, sok játék: színes repertoárral kedveskedünk a fiataloknak – összegezte.

Az Élettér Állat- és Természetvédő Egyesület a jelentkezőktől kéri, mielőbb jelezzék részvételüket a táborba, mivel korlátozott létszámmal fogadnak idén gyermekeket. Június 30-ig lehet jelentkezni az állatotthon elérhetőségein, telefonon és a közösségi oldalon. Skanecz Tamás továbbá azt is elmondta, a hét során már újra a régi, járvány előtti rend szerint várják a látogatókat a menhelyen. Ennek keretében az állatbarátoknak, köztük a gyerekeknek – a hét minden napján – kutyasétáltatásra is lehetőségük nyílik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában