videóüzenetben nyilatkozott Balogh László

2020.04.02. 07:00

Újabb maszkok Nagykanizsán

A kórházi helyzetről, a Volánbusz utazási kedvezményeiről és a lakosság fegyelmezett viselkedéséről is beszélt tegnap az internetes közösségi oldalra feltöltött videóüzenetében Balogh László polgármester.

Benedek Bálint

A városvezető elmondta: nyugalom van a kórházban, a felkészülés időszakát élik és a kórházparancsnok aktívan részt vesz a munkában. A hét zalai igazolt koronavírusos beteg egyike sem nagykanizsai vagy környékbeli.

– A kanizsai rendőrkapitánnyal, Berke Lászlóval egyeztetve világossá vált, hogy a város lakossága kellő fegyelemmel áll hozzá a kialakult helyzethez, a jogkövető magatartás ezután is elvárt – folytatta. – Fontos intézkedés, hogy a busztársaság április 6-ától biztosítja az egészségügyi és szociális dolgozók díjmentes utazását a helyi járatokon.

Balogh László kiemelte: a Kanizsa Rehab Nonprofit Kft. jóvoltából készített közel 7 ezer maszkot a frontvonalban dolgozók kapták, a következő háromezer pedig a város közellátásáért tevékenykedőkhöz kerül. S már úton van az a további 50 ezer kínai maszk, amit minden kanizsai háztartásba eljuttatnának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában