Támogatás

2020.03.28. 13:00

Maszkot varrnak a nagykanizsai tanműhelyben

Balogh László polgármester pénteki videóüzenetében tájékoztatott: a kórházban a betegellátás zavartalan. Beszélt arról is, hogy sokan segítik különböző adományokkal a kórház munkatársait

Szabó Zsófia

A polgármester azt kéri, hogy akik pénzzel támogatnák az intézményt, a „Kanizsai Dorottya Kórházért” alapítvány számlaszámán tegyék ezt meg. A kijárási korlátozással kapcsolatban a főbb tudnivalókról is beszélt Balogh László, egyben kérve a lakosság együttműködését.

Arról pedig közleményben tájékoztatott a városvezető, hogy tegnap Bene Csaba, a Nagykanizsai Szakképzési Centrum (NSZC) kancellárja és Anda Zoltán főigazgató felajánlásának köszönhetően március 30-tól, tehát hétfőtől, a Kanizsa Rehab Nonprofit Kft. rendelkezésére bocsátják az NSZC Petőfi úti tanműhelyét, valamint annak varrókapacitását. A lépés célja az egészségügyi szájmaszkok iránti megnövekedett igények mielőbbi kielégítése.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában