Koronavírus Zalában

2020.03.12. 12:48

Ezek a programok maradnak el Hévízen a koronavírus miatt

Magyarországon a szerdai nap folyamán vészhelyzetet rendeltek el a koronavírus járvány miatt. A hévízi Festetics György Művelődési központ egy rövid tájékoztatóban közölte Facebookon az elmaradó programok listáját.

zaol.hu

A kialakult helyzet miatt a március 13-ára meghirdetett Hárs Viktor Trió koncertje elmarad a Városháza Dísztermében, továbbá lefújták a március 15-ei megemlékezést is a Városháza téren. Március 16-án nem lesz megtartva a rendhagyó irodalomóra sem, amely a Városi Könyvtárban került volna megrendezésre, valamint a Víz világnapja programjait és Török Emőke babakészítő előadását is törölték.

A Városháza Dísztermében elmarad még a március 22-re kiírt Kabaré Szombat is Bach Szilviával és Szikra Lászlóval, de a Református templom „Viva la Musica!” komolyzenei estére sem kerül sor.

A Festetics téri Míves portékák vására szintén törölve lett a járvány miatt.

A tájékoztatás szerint a Fontana mozi 50%-os kapacitással működik, folyamatos légfertőtlenítéssel. A Belvárosi és az Egregyi múzeum viszont továbbra is változatlan nyitva tartással várja a vendégeket. Részletek ITT.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában