nylít nap

2020.02.06. 07:00

BGE: itt nem puszta Neptun-kód a hallgató

A Budapesti Gazdasági Egyetem Gazdálkodási Kara Zalaegerszeg szerdai nyílt napját élénk érdeklődés kísérte a felvételi előtt álló középiskolások körében.

Arany Horváth Zsuzsa

Dr. Gubán Miklós dékán mutatta be a kampuszt Fotó: Katona

Fotó: © Katona Tibor

A BGE zalaegerszegi kampuszán dr. Gubán Miklós dékán köszöntötte az érdeklődő tanulókat és szüleiket. Elmondta, hogy a BGE GKZ egyik legfőbb vonzereje az, hogy egyszerre ad minőségbiztosított, a fővárosi intézményekkel egyenrangú, versenyképes ismeretanyagot és tudást, valamint családias légkört, hiszen kis létszámú csoportokban zajlik az oktatás. A GKZ kollégiumot biztosít minden hallgatójának, a képzés három szakon egyszerre valósul meg elméleti és – a duális képzésnek köszönhetően – gyakorlati módon. Emellett a nagy területen fekvő környezettudatos zöldkampusz kellemes környezetben ad lehetőséget a kikapcsolódásra, sportolásra, szórakozásra. Az sem elhanyagolható szempont, hogy a felmérések szerint az itt szerzett diploma a szülőknek harmadannyiba kerül, mint a budapesti egyetemi évek finanszírozása.

Dr. Gubán Miklós dékán mutatta be a kampuszt Fotó: Katona

Dr. Takács Dávid oktatásért felelős dékánhelyettes bemutatta a képzési struktúrát: gazdálkodás és menedzsment, pénzügy és számvitel, továbbá gazdaság informatika szakon adnak alap- és mesterképzést. „Itt nem puszta Neptun-kód a hallgató”, mondta Takács Dávid, utalva a szoros és a tudományos munkát is támogató hallgató-oktató kapcsolatra.

A diákéletről a tudományos diákköri munkában országos sikereket elért harmadéves Nérel Eleonóra mesélt a BGE GKZ nemrég 1 milliárd forintból felújított tudásközpontjába gyűlt érdeklődőknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában