62 választópolgár szavazhat

2020.01.21. 09:00

Képviselő-testületet választanak Sényén

Kéttagú képviselő-testületet választanak vasárnap a Zala megyei Sényén, ahol októberben csak polgármestert tudtak választani, mert nem volt elég képviselő-jelölt.

MTI

A tervezett zárás után adják le szavazatukat szavazók az önkormányzati választáson Alsószentmártonban 2019. október 13-án.

Forrás: MTI

Fotó: Sóki Tamás

Kiss Katalin, az óhídi közös önkormányzati hivatalhoz tartozó település jegyzője az MTI érdeklődésére korábban arról adott tájékoztatást, hogy október 13-án azért maradt el Sényén a képviselő-választás, mert visszalépések miatt mindössze egy jelölt indult volna.

Eredetileg hárman vetették magukat nyilvántartásba, de a választás napját megelőző 48 órában ketten visszaléptek, a képviselő-testület megalakulásához pedig legalább két ember megválasztására van szükség.

A jegyző hétfőn az MTI-nek elmondta: a vasárnapi időközi választásra három független képviselő-jelöltet vettek nyilvántartásba. A településen 62 választópolgár szavazhat.

Kiemelt képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában