Jótékonysági akció

2019.12.22. 10:15

Volt meglepetés, amikor Kylo Ren besétált a Keszthelyi Kórházba

A hévízi Fontana Filmszínház csapata szuper karácsonyi meglepetéssel készült a gyermekosztály apró betegeinek.

zaol.hu

Szerdán játékokat, édességeket és gyümölcsöket kaptak a gyerekek a Star Wars jelmezbe öltözött jótevőktől. Az adományokat a hévízi Karitász és magánszemélyek ajánlották fel a kórház számára – számolt be a Keszthely Televízió.

- 2017 decemberében sikerült beöltöznünk Hévízen és nagyon nagy siker volt. Gondoltunk arra, hogy ezt próbáljuk egy kicsit produktívabban, egy kicsit segítőkészebben létrehozni, megoldani újra. Arra gondoltunk, hogy lesz még egy rész ebből, a kilencedik és akkor próbáljunk valakinek segíteni. Így alakult, hogy a kórházra esett a választás, mert mégiscsak a gyerekek, és mi is gyerekek vagyunk, mikor beöltözünk. Így legalább próbáltunk segíteni, amennyire lehetett.” – mondta a csatornának Lendvay Péter, az adományozás ötletgazdája.

A Keszthelyi Kórház Gyermekosztályának minden adomány jól jön, különösen karácsonykor. Ilyenkor már hagyomány, hogy az ünnepeket kórházban töltő gyerekek ajándékot kapnak, amelyet haza is vihetnek magukkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában