Szavazzon Ön is!

2019.11.05. 17:51

Zalai Prima: kié legyen a közönségdíj?

Ahogy a korábbi években, ezúttal is lapunk és hírportálunk olvasói választhatják meg a Zalai Prima Díj közönségdíjasát.

ZH

A VOSZ Zala Megyei Szervezete, csatlakozva az országos kezdeményezéshez, hagyományosan Zalai Prima Díjakat ad át a művészetek, a sport, a tudomány és a kultúra egyéb területein kimagasló eredményeket elért, maradandót alkotó zalaiak számára. Az elismerést a lapunkban bemutatandó tíz jelölt közül a szakmai kuratórium döntése alapján hárman kapják meg a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színházban 2019. november 17-én, vasárnap este hat órakor kezdődő gálaesten.

A Zalai Hírlapban röviden ismertetjük valamennyi jelölt szakmai életútját (szerdán 3, csütörtökön 3, pénteken 4 jelöltet ismerhetnek meg), olvasóink közülük javasolhatnak közönségdíjast. Szavazni a közönségdíjas jelöltre kizárólag a www.zaol.hu internetes oldalunkon lehet. Az internetes szavazás 6-án, szerdán indul, s egészen november 14-éig, csütörtökig tart. A szavazatot leadó és az elérhetőségüket is feltüntető olvasóink közül kisorsolunk egy nyertest, aki egy értékes festményt kap ajándékba a zalaegerszegi gálaesten.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában