Szavaztak

2019.11.09. 07:00

Bizottsági tagokat választott a Zala Megyei Közgyűlés

A Zala Megyei Közgyűlés a szervezeti és működési szabályzatának megfelelően pénteken szavazott a döntések előkészítését, végrehajtását és ellenőrzését végző állandó bizottságok személyi összetételéről.

Hajdu Péter

A szavazás eredményeként a jogi és ügyrendi bizottság elnöke dr. Fekete Zoltán, alelnöke Horváth Tamás Mihály, képviselő tagja dr. Weller-Jakus Tamás Norbert, nem képviselő tagjai pedig Kaj István és Nagy Kálmán lett. A nemzetiségi bizottság elnökének Vincze Tibort, alelnökének Nagy Zoltánt, képviselő tagjának Dalnoki Szilárdot, nem képviselő tagjának pedig Bogdán Ferenc Elemért és Dobri Lajost választották.

A pénzügyi bizottság elnökévé Zakó Lászlót, alelnökévé Strázsai Zoltánt, képviselő tagjának Vincze Tibort, nem képviselő tagjának pedig Laki Józsefnét és Targuba Árpádot választották meg. A térségfejlesztési bizottság elnökévé Fodor Márkot, alelnökévé Strázsai Zoltánt, képviselő tagjaivá Pálinkás Róbertet és Végh Lászlót, nem képviselő tagjaivá Boronyák Józsefet, Keresztes Jánost és Martinecz Arankát választotta meg a megyegyűlés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában