dr. Tóth László reagál

2019.10.12. 07:00

Reagálás a csütörtöki sajtótájékoztatóra

Dr. Tóth László önkormányzati képviselő (Fidesz–KDNP), Kaszaháza Településrészi Önkormányzat vezetője reagált tegnap Kiss Ferenc (MSZP) csütörtöki sajtótájékoztatójára.

ZH

Dr. Tóth László Fotó: ZH

Az MSZP önkormányzati képviselője csütörtökön a kaszaházi városrész fejlesztéseiről tartott tájékoztatót. Erre reagált tegnap dr. Tóth László:

– Örülök annak, hogy Kiss Ferenc képviselőtársam (képviselőjelölt) jelentősnek értékeli a Kaszaházán történt fejlesztéseket, csak az a gond, hogy ezek nagy részéhez semmi köze, mivel egy részéről az átadás előtt nem is tudott, másrészt pedig a Kaszaháza Településrészi Önkormányzat nevében nem tarthatott volna sajtóbejárást a részönkormányzat vezetőjének tudtán kívül – fogalmazott dr. Tóth László.

Dr. Tóth László Fotó: ZH

A Zalai Hírlapban korábban, a képviselőjelöltek bemutatásakor már beszámoltunk arról, hogy dr. Tóth László (aki 29 éven át képviselte a városrész lakóit), nem indul az október 13-ai önkormányzati választáson. Németh Gábor a körzetben a Fidesz–KDNP jelöltje, aki – mint azt a párt jelezte – tovább szeretné vinni a városrészben már folyamatban lévő és tervezett fejlesztéseket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában