beruházás

2019.10.12. 07:00

Harminchét parkolóhely Lentiben – Az önkormányzat 31 millió forintot költött a beruházásra

Térköves burkolatot kapott a felújítás során a parkoló a Bottyán úton. A megvalósult beruházást csütörtökön adták át.

Korosa Titanilla

Az avatáson Tiszai Zoltán a kivitelező Zalaroad Kft. részéről, Horváth László, valamint dr. Fekete Zoltán képviselő Fotó: Korosa T.

A város önkormányzata saját forrásból, mintegy 31 millió forintból végeztette el a munkálatokat. A négyemeletes lakóházak között található parkolóban 37 várakozóhelyet alakítottak ki a gépjárműveknek, köztük mozgásukban korlátozottak részére is. Elvégezték a bevezető út aszfaltozását, illetve az egész területet térkővel borították.

Az avatáson Tiszai Zoltán a kivitelező Zalaroad Kft. részéről, Horváth László, valamint dr. Fekete Zoltán képviselő Fotó: Korosa T.

Az avatón Horváth László polgármester elmondta: lakossági igényt elégítettek ki azzal, hogy sikerül ezen a részen is kulturált parkolási körülményeket létrehozni, ezzel együtt a sűrűn lakott területen a biztonságos közlekedés feltételeit is biztosították. A jövőben megvizsgálják további parkolóhelyek kialakításának lehetőségét a Bottyán úton.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában