Jutott mindenkinek

2019.10.22. 09:00

Bázakerettye valamennyi lakója „kapott” egy köztéri virágot

Virágosítással indult az új önkormányzati ciklus a faluban, a község múlt héten megválasztott új polgármestere, Csatlós Csilla kezdeményezésére pontosan 737 cserép évelő krizantémot ültettek ki közterületekre.

Gyuricza Ferenc

Zajlik a köztéri virágosítás. Balról: Papp Gréti, Török Tamásné, Csatlós Csilla, Mód Józsefné és Némethné Szmodics Mária

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Gyuricza Ferenc

A szám szimbolikus jelentőségű, a községnek ugyanis 737 lakója volt a választás napján. A virágosításban a polgármester mellett önkéntes segítők – munkatársak, barátok, támogatók vettek részt.

Zajlik a köztéri virágosítás. Balról: Papp Gréti, Török Tamásné, Csatlós Csilla, Mód Józsefné és Némethné Szmodics Mária Fotó: Gyuricza Ferenc / Zalai Hírlap

– Amikor a választások előtt azt kérdeztem a falubeliektől, hogy mi hiányzik nekik a legjobban, mit szeretnének megoldani, nagyon sokan a virágosítást említették – mondta az akció kapcsán Csatlós Csilla. – Bázakerettyén egykor rengeteg virág volt, az utóbbi években viszont alig díszítették a köztereinket. Akkor megfogadtam, ha megnyerem a választást, első dolgom lesz ennek pótlása. Ezt az ígéretünket már teljesítettük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában