Hatodik alkalommal hirdették meg

2019.06.13. 13:00

Kiállítás nyílt az Álmaim háza pályázat munkáiból Zalaegerszegen

Épített környezetünk és a jövő fiatalok által elképzelt házai jelentek meg azokban az alkotásokban, amelyeket a Zala Megyei Kormányhivatal által hatodik alkalommal meghirdetett Álmaim háza pályázatra neveztek be általános és középiskolás diákok Zala megye mellett Debrecenből, Győrből és Budapestről.

Arany Gábor

Fotó: Katona Tibor/Zalai Hírlap

A gyerekek műveiben megjelentek a számukra fontos dolgok, így láthattunk ufó, illetve focilabda alakú házat is, fatörzset formázó vagy épp fára épített otthont, s ezeket persze felszerelték a technika jövőbeni vívmányaival is. A negyven intézmény diákjai által beküldött 310 rajzból, makettből rendezett, dr. Sifter Rózsa kormánymegbízott által szerdán délután megnyitott kiállítás a munkaügyi központ Mártírok útjai épületének földszintjén tekinthető meg július 21-ig. A képen Beke Bianka és Faluvégi Xénia, a kanizsai Zsigmondy-középiskola 11. osztályos tanulói a III. hellyel díjazott alkotásukkal.

Fotó: Katona Tibor/Zalai Hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában