Elballagtak a diákok

2019.05.06. 07:00

Tíz osztály búcsúzott a Zsigmondy-iskolában

Mosolygó, fiatal arcok, tarisznyák a vállon, virágcsokrok, meghatódott rokonok. Szombaton számos iskolában, így a Nagykanizsai Szakképzési Centrum Zsigmondy Vilmos Szakképző Iskolájában is megtartották a ballagási ünnepséget.

Szabó Zsófia

A 12/A osztály Horváthné Lakatos Marianna osztályfőnökkel

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Szakony Attila

Az intézményben 10 osztály búcsúzott alma materétől. Az ünnepségen Laukó Emőke, az iskola igazgatója köszöntötte a 87 érettségizőt és azt az 55 fiatalt, aki 9 szakmában, többek közt festő, kárpitos, lakástextil-készítő, szociális gon­dozó, villanyszerelő, számítógép-karbantartó szakmában szerzett ismereteket a középiskolában.

A 12/A osztály Horváthné Lakatos Marianna osztályfőnökkel
Fotó: Szakony Attila / Zalai Hírlap

– A ballagás a legjelesebb napunk, tanítványaink számára valódi kezdetét jelenti a felnőtt, felelős életnek – mondta Laukó Emőke igazgató.

A végzősök közül igazgatói és főigazgatói elismerésben részesült több fiatal, akik kimagasló tanulmányi előmenetelük és versenyeken nyújtott kiváló teljesítményük miatt kaptak jutalmat. Főigazgatói dicséretet idén Horváth Márk, Salamon Balázs és Tóth Mihály kapott, az elismerést Anda Zoltán, a Nagykanizsai Szakképzési Centrum szakmai főigazgató-helyettese adta át nekik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában