Kerek születésnap

2019.05.31. 07:00

Ötvenéves jubileumát ünnepelte az Űrhajós utcai ovi

Öt évtizedes fennállását ünnepelte csütörtökön a landorhegyi Űrhajós utcai székhelyóvoda.

Magyar Hajnalka

Az összejövetel vendégei körében nagy sikert aratott az óvodások műsora

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Pezzetta Umberto

A programon elsőként Békefiné Bertók Andrea óvodavezető szólt a kerek évfordulóról, felidézve a Herszon lakótelep 1969-es képét, a fiatal családokkal benépesülő új házakat, a karcsú facsemetéket. Beszélt az intézmény alapítóiról, az óvoda szakmai szellemiségéről, szerteágazó kapcsolatairól, s a gyermekekről való gondoskodás szép feladatáról, aminek vezető, pedagógus, dajka, konyhai dolgozó és a többi kolléga csak összefogva tud megfelelni.

Az összejövetel vendégei körében nagy sikert aratott az óvodások műsora
Fotó: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

A gyerekek hangulatos műsora következett, majd Balaicz Zoltán polgármester köszöntötte a jubiláló óvodát, kitüntető oklevél átadásával ismerve el és köszönve meg a nevelők munkáját. Ezután Bognár Ákos településrészi képviselő kívánt boldog születésnapot, további figyelméről és támogatásáról biztosítva az óvodát.

Mátai Ferenc, a Landorhegyi iskola igazgatója a jó együttműködés jegyében köszöntötte a beiskolázási körzetükhöz tartozó intézményt, s különféle sporteszközök sorát, valamint a Sakkpalota képességfejlesztő program alapcsomagját ajándékozta a gyerekeknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában