Új elnökség és honlap

2019.04.30. 10:00

Növelné taglétszámát a lenti turisztikai egyesület

Új vezetőséget választott a Lenti és Térsége Turisztikai Egyesület. Az elnöki tisztséget a városban működő Thermal Hotel Balance szálloda igazgatója, Kárpáti Zoltán tölti be.

Korosa Titanilla

Az egyesület új vezetői: Szabadi Olga, Kárpáti Zoltán és Horváth-Balogh Bernadett

Fotó: Korosa Titanilla

Az alelnöki teendőket a Gosztola Gyöngye Szálloda igazgatója, Horváth-Balogh Bernadett és Szabadi Olga, a lenti Tourinform-iroda vezetője látja el. Kárpáti Zoltán az egyesület aktuális feladatairól, céljairól is beszámolt:

– A turisztikai egyesületnek jelenleg 27 tagja van, de várunk további csatlakozókat, hogy minél nagyobb kört le tudjunk fedni, hiszen fontos célkitűzésünk a térségi marketing fejlesztése. Ehhez új weboldalt is létrehozunk, mely a mai kor igényeinek megfelel – tájékoztatott a turisztikai szervezet elnöke.

Az egyesület új vezetői: Szabadi Olga, Kárpáti Zoltán és Horváth-Balogh Bernadett Fotó: Korosa Titanilla

– A Lenti Region néven megjelenő honlap célja, hogy az egyesület tagjaival – települések, szolgáltatók, egyesületek, kézművesek, helyi termelők – kapcsolatos információkat tartalmazza, legyenek azok látnivalók, programok, és a turisták ezen információkat az oldalon könnyen elérjék.

A honlap a tervek szerint május közepén már információkkal feltöltve várja a Lenti és környékbeli turisztikai célpontok iránt érdeklődőket, valamint átfogó képet nyújt a látnivalók, rendezvények és szolgáltatók mellett például a kerékpáros és bakancsos túraútvonalakról is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában