Családközpontú szemlélet

2019.02.01. 09:00

Média a családért: átadták az idei díjakat

Átadták a Média a Családért Alapítvány szakmai elismeréseit szerdán a Várkert bazárban.

ZH

Berta László, Molnár-Bánffy Kata

Fotó: Média a Családért Alapítvány

Az újságíróknak járó díjat 2007-ben alapította a Média a Családért Alapítvány és a Képmás magazin. A díjazottakat köszöntötte dr. Aczél Petra, az alapítvány kuratóriumi elnöke, a Corvinus Egyetem tanára és Lévai Anikó, aki megnyitójában arról beszélt: vannak a harsány médiazajban újságírók és sajtóorgánumok, akik/amelyek olyasvalamit alkotnak, ami segít embernek maradni és valóban szépen és jól élni.

Az 500 000 forinttal járó Média a Családért díjat Király Eszter, a Mediaworks Zrt. központi online szerkesztőségének munkatársa vehette át Lévai Anikótól az Én vagyok az apád blogon megjelent Erősebb leszel, mert elfordul a tekinteted magadról című írásáért. A győztesnek gratulált Bogsch Erik, a díjat 2018-ban támogató Richter Gedeon Nyrt. elnöke is. A Külhoni Média a Családért díjat Csatlós Tünde és Trella-Várhelyi Gyopár kapta a Nőilegben megjelent Újrafércelt családok című írásáért. Az Emmi különdíját Füller Tímea érdemelte ki a Family magazinban megjelent Ma­gyola című cikkéért, a vlogdíjat pedig Hamar Noémi és Hamar Donát fiataloknak szóló videóblogja kapta. A közönségdíj nyertese a she.hu munkatársa, Herczeg Zsuzsanna a Magukra hagyott kisöregek – De hol vannak az unokák? című írásával. A díjat az alsópáhoki Kolping Hotel támogatta.

Berta László, Molnár-Bánffy Kata
Fotó: Média a Családért Alapítvány

A rendezvényen Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára és dr. Beneda Attila családpolitikáért felelős helyettes államtitkár is megköszönte az újságíróknak a családokért végzett munkát.

A Képmás magazin lap­igazgatója, Molnár-Bánffy Kata bejelentette: a 2019. évi Média a Családért díj támogatója a Zalaco Sütőipari Zrt. lesz. Berta László tulajdonos-vezérigazgató elmondta: cégük közel hetvenéves, és több mint másfél évtizede családi vállalkozás. Négyszázféle pék- és cukrásztermék gyártója és forgalmazója, elsősorban a Dunántúlon, de országosan is. A családközpontú szemlélet meghatározza munkájukat, életüket, tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában