Heti összefoglaló

2019.01.21. 12:23

Lakástűz és eltűnt mozdonyvezető tartotta lázban az olvasókat múlt héten

Mozgalmasan telt január harmadik hete, sajnos nem feltétlenül jó értelemben.

zaol.hu

A mozdonyvezető, aki nem volt képes feldolgozni egy gázolást

Hétfő éjszaka egy szomorú hírt adott ki a police.hu, amely szerint vasárnap este eltűnt egy kanizsai mozdonyvezető. A férfi októberben egy öngyilkos férfit gázolt el, ám a sofőr nem tudta feldolgozni a tragédiát. Eltűnését neje jelentette be, aki öngyilkossági szándékot sejt a háttérben. Az 55 éves nagykanizsai Knausz Lászlót azóta sem találják, kőrözési adatlapja még mindig aktív a rendőrség honlapján.

Lakástüzek pusztítottak

A héten több lakástűz is történt megyénkben, a legnagyobb azonban Nemespátrón pusztított. A leégett Fő utcai családi házban két holttestet is találtak, valamint egy gázpalackot is kihoztak a tűzoltók. A tűz ismeretlen okokból keletkezett. A házban egy 70 év körüli asszony és 60 év körüli élettársa lakott egy évtizede, de a falu életében nem nagyon vettek részt.

Szerencsére nemcsak tragédiákból állt a hét

Jó, de mókás híreink is voltak a múlt héten.

Pénteken tartottak sajtótájékoztatót a Hevesi Sándor Színházban, ahol bejelentették, hogy három és félmilliárd forintból teljesen megújul az épület és az előtte elterülő Ruszt József tér. Legutóbb 2000-ben esett át felújításon a ház, ami a nézőteret és a közönséget fogadó tereket érintette, ekkor 400 férőhelyes és páholysorral ellátott lett a nézőtér.

Szombaton egy szemfüles olvasónk kapott lencsevégre két „dinoszauruszt” a Zala Plazánál. A két olvasói fotó szinte felrobbantotta weboldalunkat. Ezúton is biztatjuk kedves olvasónkat, küldjenek fotókat érdekes vagy éppen vicces jelenségekről.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában