A hallgatókért dolgoznak

2019.01.24. 13:00

Elismerték a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának munkatársait

A Pannon Egyetem kitüntetési bizottsága különféle kategóriákban rendszeresen ad át elismeréseket. A kitüntetések odaítélésére javaslatot tehet a rektor, valamint az átfogó egységvezetők, a végső döntést pedig az egyetem szenátusa hozza meg.

Benedek Bálint

Orlainé Tauer Andrea és dr. Jaskó Szilárd Fotó: Szakony/Zalai Hírlap

A nagykanizsai intézményből Orlainé Tauer Andrea Az egyetem kiváló munkatársa díjat érdemelte ki. Az indoklás szerint az egyetemmel közalkalmazotti jogviszonyban álló munkatárs a szakmai munkáját kimagasló színvonalon látja el és eredményes tevékenységet végez.

Orlainé Tauer Andrea és dr. Jaskó Szilárd Fotó: Szakony/Zalai Hírlap

Dr. Jaskó Szilárd pedig rektori kitüntetésben részesült, mellyel ugyancsak a közösséget szolgáló tevékenységétésalázatos, példamutató magatartását ismerték el. A kitüntetettek elmondták: az elismerés kifejezetten jóleső érzéssel töltötte el mindkettőjüket. Különösen azért, mert a jól működő kanizsai közösség munkája példaértékű az egyetem teljes egésze számára is.

– Szerencsések vagyunk, hiszen a rendszerünk kitűnően működik, nyugodt környezetben, megfelelő feltételekkel a hallgatókért dolgozhatunk – fűzték hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában